Esimerkit

Täältä löydät esimerkkejä Jäsentäjän tekemistä töistä.

Saatiin tarvittavaa poweria meidän myynnin tueksi tuoreen materiaalin kautta.  Suosittelen Mikoa yhteistyökumppaniksi. Näkemyksellinen, ahkera ja sitoutunut tekijä!

Sakari Viitanen

One1 Oy:n myynti- ja kehitysjohtaja

Yhteistyö oli pirun sujuvaa ja luottamus tekijän ammattitaitoon palkitsi. Nyt ei tarvitse köhien ja vähän häpeästä punastellen kaivaa itse tehtyä presentaatiota esiin, vaan voi olla esitystavasta yhtä ylpeä kuin itse palvelusta!

Kari Kaisto

Myyntivauhdittajat Oy:n toimitusjohtaja

Tehtiin vaativa esitys, jossa tutkimusdataa tarinallistettiin osaksi tarjoamamme. Jäsentäjä pääsi kärryille tekemisestä hyvin nopeasti, jälki oli laadukasta ja tuloksiin päästiin ilman suurempia iteraatiokierroksia. Lopputulos oli todella hyvä!

Teppo KAttilakoski

Granite Partners Oy:n toimitusjohtaja asiakaspalautteessa

Nyt nämä kalvot näyttävät siltä, että ammattilainen on nämä tehnyt. Tästä on hyvä jatkaa ja laittaa laajemmaltikin meidän materiaalit ja pohjat kuntoon.

HANS-MIKAEL HELENIUS

Kalaneuvos Oy:n toimitusjohtaja esityksen läpikäynnissä

Näillä pohjilla jopa hallituksen puheenjohtaja onnistui luomaan siistin näköisen esityksen!

SAKARI SANAKSENAHO

Sparta Consulting Oy:n toimitusjohtaja antaessaan palautetta esityspohjista

Ollaanhan me näitä asioita pyöritelty, mutta nyt nämä oikeasti loksahti kohdalleen. Nyt meillä on selvät sävelet miten tästä kerrotaan asiakkaille!

VILLE KOLEHMAINEN

Iiwari Tracking Solutions Oy: toimitusjohtaja myyntiesityksen ja uuden markkinaviestin esittelyssä

Meidän isot jälleenmyyjät ovat kyselleet saavatko he käyttää suoraan tätä meidän myyntiesitystä, kun ei heiltä itseltään löydy osaamista näin laadukkaan materiaalin tekemiseen.

TERO ONTTONEN

Fiarone Oy:n myyntijohtaja kysyttäessä myyntiesityksen saamasta vastaanotosta

Just näin tää pitää esittää. Nyt tässä puhutaan asiakkaan tarpeista eikä vaan meidän tarjoamista teknologioista. Nyt tässä myös selvästi erottuu miksi asioita kannattaa tehdä nimenomaan meidän kanssa.

MARKO LEHTIMÄKI

6g Nordic Oy:n osakas uuden myyntiesityksen läpikäynnissä

Esimerkkiprojekteja

Klikkaamalla "Hyväksy" sallit evästeiden asentamisen laitteellesi. Käytämme evästeitä sivuston toiminnan varmistamiseksi, analytiikkaan ja markkinointiin. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.