Unelmiesi myyntipuhe

Jotta Suomessa olisi enemmän hyviä myyntipuheita, päätimme tuoda puhumisen ja esitysten ammattilaisten osaamisen yhteen.

Myyntipuhetta, eli pitchiä, tarvitaan, kun halutaan esitellä uusi asia lyhyesti mutta vakuuttavasti. Se kiteyttää olennaisen, jäsentää konseptin ja innostaa toimimaan. Tyypillisesti myyntipuhe muodostuu itse puheesta ja sitä tukevasta esityksestä. Hyvässä myyntipuheessa havainnollinen esitys, vetoava puhe ja harkittu rytmitys luovat yhdessä yleisöön vetoavan kokemuksen.

Liian usein olemme nähneet sekavia esityksiä joissa punainen lanka hukkuu yksityiskohtiin. Liian usein olemme nähneet puheita jotka koostuvat kalvojen lukemisesta ääneen. Ja aivan liian usein olemme nähneet mullistavien ideoiden jäävän huomiotta esitystavassa heikkouksista johtuen. Siksi me haluamme auttaa sinua välttämään karikot ja luomaan unelmiesi myyntipuheen. Kuvaamaan ja esittämään ideasi tavalla, joka vetoaa niin järkeen kuin tunteisiin. Ja ennen kaikkea, saamaan ideallesi sen ansaitseman huomion.

Näin yhteistyö etenee

Aloitus

Aloitamme yhteisellä tapaamisella, jossa saat rehellisen arvion myyntipuheesi nykytilasta. Tarkoitus ei kuitenkaan ole jättää sinua tyrmistyneeksi, vaan alamme saman tien yhdessä pohtimaan parannuksia!

Tapaamisen jälkeen vetäydymme kammioihimme kehittelemään uudistuksia, niin esitysmateriaalia kuin puhetta koskien. Työn edettyä saat sen kommentoitavaksi, jonka jälkeen teemme vielä viimeiset viilaukset.

Harjoittelu

Seuraavaksi on sinun vuorosi ottaa uudistukset haltuun. Toimitamme sinulle uudistetun puheen ja esitysmateriaalin, joiden yhdistämistä pääset ensin omatoimisesti harjoittelemaan.

Harjoittelun jälkeen on aika toiselle tapaamiselle. Saat ammattilaisen arvion esiintymisestäsi ja henkilö-kohtaista valmennusta sen kehittämiseksi. Samalla varmistetaan että esitys ja puhe toimivat saumattomasti yhteen.

Unelmiesi myyntipuhe

Sinulla on nyt käsissäsi työkalut maailman valloittamiseen ideallasi! Unelmien myyntipuheen lisäksi sinulla on ymmärrys vakuuttavan esiintymisen perusteista sekä esitys josta tarinaa on helppo jatkaa.

Olemme halunneet pitää myös hinnoittelun helppona.
Tarjoamme unelmiesi myyntipuheen kiinteään hintaan

4900(+alv)

Pääkaupunkiseudulla tapaamiset voidaan järjestää kasvotusten, mutta paketti toimii hyvin myös täysin etänä. Tarpeen mukaan palvelua voidaan täydentää esimerkiksi ammattikääntäjän osaamisella. Voimme myös auttaa aloittavia tai kasvu-vaiheen yrityksiä projektin rahoittamisessa. Lisätarpeet ja –kustannukset sovitaan tapauskohtaiesti erikseen.

Tekijät taustalla

Picture of Antti

Antti Mustakallio

On puhetaidon ja retoriikan kouluttaja sekä puheenkirjoittaja. Alun perin Antti perehtyi retoriikkaan ja sosiaalipsykologiseen vaikuttamistutkimukseen tutkijana yliopistolla. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on kouluttanut ammattilaisia lukuisissa organisaatioissa kuten yrityksissä, ministeriöissä ja yliopistoissa. Hän on myös laatinut lukuisia puheita ja esityksiä sekä sparrannut niiden pitäjiä. Antti järjestää vuosittain Suomen suurinta vaikuttamisviestinnän ammattitapahtumaa Retoriikan kesäkoulua.

Miko Eklöf

On myös Jäsentäjä –nimellä tunnettu viestintäyrittäjä, jonka on erityisosaamista ovat esitysmateriaalit. Miko on auttanut kymmeniä asiakkaita, yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin, luomaan selkeitä, vetoavia ja vaikuttavia esityksiä eri tarpeisiin.Mikon tausta IT:n ja teknologian parista auttaa häntä sisäistämään uudet ideat ja konseptit nopeasti. Jäsentäjä –nimen on tuonut ilmiömäinen kyky kuvata ja esittää nämä tavalla, joka tekee niistä ymmärrettäviä ja vetoavia myös laajemmalle yleisölle.

Picture of Miko

Löytyikö tarpeesi näistä vai oli mielessäsi jotain ihan muuta?

Ota yhteyttä niin löydetään oikea tapa esittää juuri sinun asiasi!

Klikkaamalla "Hyväksy" sallit evästeiden asentamisen laitteellesi. Käytämme evästeitä sivuston toiminnan varmistamiseksi, analytiikkaan ja markkinointiin. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.